Hoppas du vill fortsätta att få mina nyhetsbrev

Hej,
Just nu får du säkert många mejl om att EU:s Dataskyddsförordning (GDPR) kommer att träda i kraft den 25 maj 2018. Jag som lagrar en adresslista måste informera om de personuppgifter jag behandlar för att kunna göra mina utskick. GDPR är till för att skydda din integritet och därför undrar jag om du vill stå kvar på min adresslista? Annars kan du bara sluta prenumera på mina nyhetsbrev.

Vad samlar jag in?
Enbart namn och mejladresser som jag fått genom att du valt att prenumera på mitt nyhetsbrev eller har gått min mejlkurs i självmedkänsla. Uppgifterna inkluderar namn och e-postadress.

Hur använder jag uppgifterna?
Enbart för att skicka dig nyhetsbrev om mina inlägg och event och för att lagra i en adresslista. Jag gör inte dina personuppgifter tillgängliga för tredje part.

Dina val och rättigheter
Du kan när som helst avregistrera dig från mitt nyhetsbrev genom att klicka på länken ”Avsluta” längst ned i nyhetsbrevet.

Med hopp om att vi kommer att ha fortsatt kontakt!

agneta-lagercrantz

En reaktion på ”Hoppas du vill fortsätta att få mina nyhetsbrev”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *