Skriv gärna till mig

[cscf-contact-form]

3 reaktioner på ”Skriv gärna till mig”

 1. Hej Agneta!
  Jag har just läst ut din bok ”Självmedkänsla”. Jag har just lagt boken ifrån mig. Jag kastade mig över den mest på grund av titeln. ”Självmedkänsla.”. Jo, det var något jag ville veta mer om. Jag blev glad när jag läste att den där artikeln jag en gång skrev på något sätt har bidragit till att boken blev till. Herregud Agneta, vilket fantastiskt arbete du har genomfört med den här boken. Det är ju en färdig doktorsavhandling! Jag tror fortfarande att Jesus aldrig kan ha sagt: ”Älska din nästa så som dig själv.” Han har blivit misstolkad. Och felöversatt. Han måste ha sagt detta: ”Älska dig själv på det att du kan älska din nästa.” Precis så som buddhismen lär ut. Här finns inte plats att skriva mer. Tusen tack för en helt fantastisk bok. Allt gott till dig hälsar Kay Pollak

 2. Hej!

  Jag var och lyssnade på dig i måndags
  Det var helt fantastiskt

  Hälsningar
  Maria Ramel
  Enhetschef
  Beroendecentrum Stockholm
  Rosenlundsmottagningen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Självmedkänsla, medkänsla och mindfulness